sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Se ois joulukuu

Tosiaan se ois joulukuu jota meikäläinen on odottanut kun kuuta nousevaa.
Joulukuu yksi mun lempi kuukausista niinku vlogissakin mainitsin. Ne jotka uuden vlogin on katsonut.
Odotan joulua innolla. Mutsi on hirvee joulu hössöttäjä ollut aina niin se on mulle tarttunut hänestä.
En nyt oo mikää hirvee joulu intoilia enää kun ennen.
Mut joo tänää tuli katottua ensimmäinen jakso uudesta Tonttu Toljanterista.
Uuden Tonttu Toljnteri Joulukalenterin nimi on Tonttujen Tonttu.


Tätä on odotettu, viime vuonnahan yle:llä näytettiin vanha Tonttu Toljanteri Joulupulma.
Jaa mistä joulukalenterissa tänä vuonna on Tonttu Toljanterissa kyse. Toljanterista pitäisi tulla Tonttujen Tonttu. Joulupukki ja muori sitä odottavat levottomina. Tonttu Toljanteri voi katsoa yle 2:lla ja yle areenalta.
Tässä ensimmäisen jakson linkki: http://areena.yle.fi/tv/2068109

Sitten tuli katsottua pitkästä aikaa vanha ja legendaarinen joulukalenteri The Joulukalenterin ensimmäinen osa.


Kaikkihan nyt varmasti tietävät The Joulukalenterin. Ne jotka eivät sitä tiedä niin tässä vähän The Joulukalenterista.

Kauan sitten Suomessa oli luolissa asuvien tonttujen valtakunta. Pahat Näsät kuitenkin ajoivat tontut maanpakoon ja tuhosivat heidän luolansa. Näsät muistuttavat ulkonäöltään ihmistä, paitsi juotuaan alkoholia, jolloin heille kasvaa torahampaat ja silmälasit.
Kaukana Suomesta maailman ääressä, vanha tonttu Iki Iäkäs on kuolemaisillaan, koska hänen elämänsä säveltä soittava soittorasia uhkaa pysähtyä. Soittorasian vetoavain on jäänyt suomeen, ainoaan Näsältä säästyneeseen luolaan Keuruulle. Iki-Iäkäs lähettää kolme tonttua, Toivon, Kaukon ja Handen, hakemaan avainta. He saavat avukseen '' Viisasten Kirjan'', jossa on vastaus kaikkiin maailman kysymyksiin. Kirja ei saa joutua Näsien käsiin. Muuten tapahtuu jotain kauheaa ja pahaa.

The Joulukalenterin jaksothan löytyvät  youtubesta. Laitetaas tästä 1. Luukku:




 Sitten tuli katsottua Niko Lentäjän Poika 2. 
Oli kyllä yllättävän hyvä.


Niko Lentäjän Poika 2 Lentäjäveljekset:

Nuori lentävä poropoika Niko on elänyt koko elämänsä äitinsä Oonan kanssa. Eräänä päivän Nikon palattua viikonloppureissulta isänsä ja Pukin Lentojoukkojen luota, Oona-äiti kertoo uutisen; hän on tavannut poron nimeltä Lenni, joka muuttaa pienen poikansa Jonnin kanssa Nikon ja Oonan luokse. Nikon on vaikea hyväksyä uutta rooliaan isoveljenä. Asiaa pahentaa Jonnin suloisuus ja se, että Jonni on todella mukava ja jumaloi uutta isoveljeään. Nikolle Jonni on kuitenkin kuin kuka tahansa ärsyttävä pikkuveli. Leikin tiimellyksessä Jonni joutuu valkoisen suden kidnappaamaksi. Niko ja Julius lähtevät salaiselle pelastusretkelle kotkien valtakuntaan ja Niko saa kohdata kasvamisen, perheen ja ystävyyden hyvät puolet.

Traileri



Hyvää ensimmäistä Adventti sunnuntaita ja joulun odotusta kaikille. :)




Fast & Furious sarjan yksi vaikuttavimmista näyttelijöistä on kuollut

Morjens!
Taas meni yks hemmetin hyvistä näyttelijöistä Paul Walker. Tuntuu ihan oudolta. Itse en kyllä usko et Paul kuoli. Veikkaa tai epäilen lavastusta. Tässä vähä kuvia tapahtumista.











Kuvien lopuksi vielä itse tähdestä kuva.


Onnettomuus tapahtui lauantaina iltapäivällä, kun Paul oli palaamassa hyväntekeväisyystapahtumasta ystävänsä kanssa. Paul istui pelkääjän paikalla, kun hänen ystävä menetti auton hallinnan. Auto törmäsi puuhun ja syttyi liekkeihin.
Walker ja hänen ystävänsä kuolivat heti. CNN:n mukaan yksi syy onnettomuuteen oli ylinopeus.
Walker esiintyi viidessä Hurjapäät (Fast and Furious) -elokuvassa. Paulin oli määrä esiintyä myös elokuvasarjan seitsemännessä osassa, joka tulee teattereihin 2014.
Mies oli kuollessaan 40 vuotias.
Tää tilanne on Paulin perheelle varmasti kova pala, vielä kun tää tapahtui näin joulun alla. Ei varmasti ole enään minkään näkösiä joulu fiiliksiä. Etenki tää on varmasti Fast peheellekki kova pala. Ehtinyt kumminki vuosien varrella varmasti Hurjapäät näyttelijä kaartistakin tulla suurta perhettä.
Lopuksi vielä tähän uutisvideota kolari paikalta.

                                     
                                          Kuoli 30.11.2013. RIP Paul Walker.