torstai 26. marraskuuta 2015

The Möykyn herkku munakokkeli resepti

Iltaa!

Kelasin et tässä kun ei oo pitkään aikaan tullu lisättyy mitää pöperö reseptii, niin tännehän vois laittaa vaikka, meitsin feivörit munakokkeli iltapala reseptin. :)

The Möykyn herkku munakokkeli ohje:

Ihan ensiksi tarviit nämä:


10 eguu
170g parsakaalia
1 sipuli
2dl Pirkka pro rasvatonta maitoa

Valmistus:
Ens alkuun parsakaalit.
Ite käytin pakaste parsakaalia.
Tää kannattaa tehä alkuunsa siks, koska 
sulatuksessa menee aikansa.
Höyrystä parsakaalit tai sulata ne mikrossa.
What eva. :)
Ite sulatuksen tein mikrolla.

Parsakaalit kun on redit, siirrä ne hetkeks jäähtymään vaikka keittön pöydälle.
Tämän jälkeen sipulin pariin.
Hienonna sipuli pikkusilpuksi.
Hienonnettuasi sipulit, kaada ne isoon astiaan, astiaan missä on hyvä sekottaa 10 egua, sipulit ja 2dl maitoa.
Tämän jälkeen...
Siirry egujen pariin.

Riko 2 egua tähän äsken mainittuun astiaan ja loput 8 egua, erottele niistä pelkät valkuiset, muiden ainesten joukkoon.
Tämän tehtyäsi...
Lisää 2dl pirkka pro rasvatonta maitoa, haluamasi mausteet ja sekoita.
Nyt pannu kuumenemaan!
Pannu lämmettyä.
Pannulle 1 rkl rypsiöljyä ja egu setti perään.
Siinä jonkun aikaa kun olen munakokkelia huljutellut, lisää joukkoon jäähtyneet parsakaalit ja sekoita ne kokkelin joukkoon.
Pöperön on valmista, kun parsakaalit ovat pehmittyneet.

Tämän näköinen pitäis olla lopputulos:


Ite käytin tässä mausteina; pan suolaa, grillimaustetta, valkosipuli jauhetta ja persilijaa.

Safkan ravintoarvot

Kaloria: 509
Rasvaa: 20,7g
Hiilihydraattia: 22,3g
Proteiinia: 53,2g


Eikun syömään. :)
Muistakaahan nauttia sitä munaa kohtuudella. :D