perjantai 22. heinäkuuta 2016

On tää niin hienoo

Heibbou dei!


Voihan perse sano mä. On tää niin hienoa, kun kirjotan melkeen valmiin postauksen, niin sanotusti fikkaan ja muistan tallentaneeni sen mutta ei. Kaiken olen tehnytkin vaan turhaan. Eikä teksti olekkaan missään tallennekansiossa. Yritä tässä nyt sit jumakauta muistaa mistä kaikesta oot kirjottanut. No ihan sama raapustan nyt jotain...

Alkaa kisatkin lähenee ja vähän turhankin nopeeta vauhtia. Paino ei meinaa millään tippuu vaikka kuinka homona kyrpäotsassa painan punttia ja aerobista. Kaloreita ei viittis tiputtaa eikä hiilareitakaan hirveesti laskea, kun kulutus on jo aika kovaa. Ukko kiristyy mutta muuta ei sit tapahdukkaan. Saan kyllä syyttää tostakin överiks menneitä cheettipäiviä. Viime viikonloppuna tuli otettuu vähä häppää ja mörssättyä oikein kunnolla. Jopa 2 päivän edestä =11 705kcal,
tossa koko setissä oli
rasvaa 348.78g,
hiilareita 1386.49g
ja protskut 439.33g.
Nyt saa luvan loppua noi överiks menevät cheetit kokonaan, jos mä haluun et jotain muutosta alkaa näkymään ja tapahtumaan kunnolla tässä ropassa. Pepsi Maxi on muuten meitsin vihulainen ja toinen on jäätelö. Jos pepsiä juon lasillisenkin, niin se laukasee mulla heti, ihan älyttömän makeanhimon ja jäätelö on niistä yksi jota alkaa heti ensimmäisenä tekemään mieli. Ja kun tota jäätelöä sattuu olemaan aina tuolla pakkasessa fikassa, niin sinne on myös helppo kävellä ja eiku ottaa vaan.
Miksi juon tota pepsiä, kysympä vain itseltäni?

MIKS TUOMO MIKS?
TUOMO EI!

No kun se on niin hyvää ja jos herkkuja tekee mieli, niin toi pepsi max turtuttaa osittain makean himon. Typeräähän tota on juoda. Täs täytyy alkaa koht komentaa itseään. :D Ni ei tuu enää noita lipsumisia. XD Paras lääke tällä hetkellä tohon makean nälkään on meikäläiselle airwaves sitruuna purkka, hedelmät ja kahvi.
Purkkaa tulee syötyä ja paljon, niinku kahviakin tulee juotua ja paljon, hedelmiä ei mee oikeestaa, kun vaan aamupalalla.
En ymmärrä, tota makean himo hommaakaan... Mulla tossa yhessä välissä oli pitkään niin ettei tehny oikeestaa mitään herkkuja mieli ja nyt se on tullut takas.
DAM!
No kahvia koneeseen lissöö ja purukumi kylkipoikana, niin hyvin noilla taistelee.

Jebban dei!

Kävin tossa eilen muuten lekurissakin näytättämässä tota oikeen kintun  isovarvasta jolle tippu se 20kg kiekko. Oli pakko käydä ja saada selvyys et onks tos murtuma, meinaa niin kipeä se on ollut ja astuminen on tehnyt kutaa. Kuvautin ton ja tänään tuli vastaus. Murtumahan sieltä löytyi. Isovarpaan kärjessä siinä nivelen kohilla on jonkin pien murtuma. Teippi hoidolla toi pitäis parantua 2-4 viikon sisällä. Reenien kanssa joutuu nyt kyllä kikkailee. Kiva kun just tänään tuli jumpattua pohkeita oikeen kunnolla, joka ei tehnyt sit kovin hyvää tolle varpaalle. Aika helvetin kipee toi on tänään ollut. Ja paskaa tässä on ollut se et hommasin just ohutpohjaset kengät joilla en nyt saa kävellä ton toipumisen ja parannus prodessin aikana. Ihmettelinkin kun astuminen tekee kutaa noilla sandaaleilla välillä niin perkeleesti. Paksumpi pohjasilla kengillä on nyt käveltävä. Ei kyllä haittaa ei sitte yhtää. Mielummin pienemmällä säryllä, kun taas kovalla kivulla. :)

Tuli nyt kirjotettua paljon paljon erilaisempi postaus, kun suunnittelin. Siinä aikasemmassa mikä ei tallentunut, niin siinä ois kyl ollut aika paljon sellaista turhaa paskaa.
Eipä mulla muuta. ;)

Oikein hyvät viikonloput kaikille.
Palaillaan nam.