keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Unta palloon!

Iltaa.

Tänään on ollu sellanen fiilis kun kävelis kuussa. Meikäläinen ollu aivan pihalla.
Viime yönä ei tullu nukuttua kun 2,5 tuntia. Ei vaan yksinkertasesti saanu unta. Aamulla oli hyvä ku meni salillekki, ni olo oli ku ois ollu hirveessä jurrissa. Vähän välii heitti päästä. Jurri ja darran sekotus. Halvat huvit. :D Tuntu pariin otteeseen et laattaki lentää kohta.
Mut ei kumminkaa lentäny.

Reeni kulki hemmetin hyvin vaikka väsyttiki. Mut siinä sitte pikku hiljaa alko piristymään, hinkatessa penkkiä ja pumpaten haubereita. Oli kyl yllätävän hyvä treeni, vaikka ite oletin ettei salee löydy puhtia reenaamiseen. Meikällä kävi siinä reenin jälkee räjähdys vaarakin. Muistanu yhtää kun siinä täytin sheikkeriä vedellä ja tämän jälkeen aloin sheikkaamaan mitä oli sheikkerii lisukkeeks laittanu.
Sitte kävi näin.


Olin prodet ja aminot seinillä + ruokasooda, joka aiheutti ton räjähdyksen. Sitähän sit roiskahti mukavasti ympäriinsä ja salillahan kun ei ollu yhtää poruukkaa. :D Arvatkaas nolottiko? No ei suinkaan. :D Siinä sitä oli kiva pyyhkii sit niitä seinistä ja ovesta :D
Miks mul ylipäätään prodessa oli ruokasoodaa? No siks ku luin tossa hiljattain että siitä saa hyvin suoloja reenin jälkeen ja auttaa palauttelussa.

Tullu muutenki luettuu aika paljon viimeaikoina tosta ruokasoodasta.
Siit on ollu apua monelle, moneen vaivaan. Jopa muka syöpää. Tiedä häntä onks toi nyt kuinka kutiinsa pitävä fakta. Syöpä muka paranis ruokasoodalla parhaimmillaan noin 6 päivässä, kun sitä muistaa käyttää aamuin ja illoin 1 teelusikallinen 6 päivän ajan.

Laitan tähän joitain, mihin kaikkiin juttuihin tosta soodasta on apua:

- Tasaa kehon ph-arvot.
- Tasapainottaa varsan toimintaa.
- Apu virtsavaivoihin.
- Helpottaa darraa.
- Nivelsäryt kuriin
- Nenä auki.
- Auttaa treeni jälkeen palautumisessa.
- Korvien putsaamiseen.
- Jalkasienestä eroon.
- Pistot kivuttomiksi.
- Kutina kuriin.
- Pika jeesi palovammoihin.
- Hyvä tahranpoistaja.

Jne. Kannattaa kirjottaan googlen hakukenttään ruokasooda, sieltä löytyy monenmoista juttua tosta. Ja tarkemmin näistä yllämainitsemistani ja tarvittavat annosmäärät. 

Joopa joo. Pääkoppa jaksaa jätättää.
Vaikka tänää päivällä on tullu nukuttuakin aika paljo. Nytki täs kirjottaessa, suurinpiirtein joudun koko ajan korjailla kirjotusvirheitä. Ja pähkäillä mitäs mun pitikään kirjottaa. Unohdellu myös aika paljon asioita tänään. Kai sitä tänää vois mennä aikasemmin nukkumaan.
Jaksais nousta pirteenä salille ja pääkoppaki pelittäis normisti. :)

Mitäs vielä? Nii..
Pikku systeri tuli eilen käymää meillä muksunsa kanssa ja toi mulle myöhäsen synttärilahjan voin sanoo et sain kyl siistin lahjan.
Nimittäin Hoodboyzin rotsin.
Aika pähee. Meitsi dikkaa. :D


Pitäny monta kertaa ite tilata tuolt Hoodboyzilta vaatteita ja jonkinlainen talvi ja kesärotsi. Mut rahat on menny aina aivan johonki muuhun. Meikä oli ihan fiiliksissä ku sain tän takin. Systeri osas kyl yllättää.
Mul oli joskus aikoinaa tän tyyppinen rotsi mut se oli mustavalkonen ja ei ollu Hoodboyzin, vaan ihan perus jenkkifutistakki. Mitä sille kävi, mäpä kerron. Olin nuorempi ja viettämässä iltaa, kotiin tultuani hirveessä kaatokännissä, sammuin eteisen lattialle. Herättyäni eteisen matto ja lattia oli ihan oksennuksessa niinkun minäkin ja rotsi.
No siinä sitte heitin sen seuraavana päivänä pesukoneeseen ja enköhän mä pessy sen sitte liian kovassa lämmössä.
Takki meni hihoista ihan koppuraiseks ja hihoista alko lohkeilee paloja.
Että näin. 

Tätä takkia ei paree pilata.
Mutta mä taidan mennä safkaamaan jonka jälkeen.....ZZZ.