tiistai 4. helmikuuta 2014

Ei oo tullu kirjoteltuu blogiin vähään aikaan


Morjensta vaa kaikille pitkästä aikaa!
Ei oo joo tosiaan tullu kirjoteltuu vähään aikaan.
Eipä täs parin viikon aikana oo tullu tehtyy mitää kovin erikoista. Syötyy nukuttuu käytyy töissä ja salilla ja taas nukuttuu ja yrittäny järjestää aikaa välillä vaimollekki. 
Tuli toteutettuu pari viikkoo sitte se leffa reissuki. Kävin kattomassa vaimon kanssa sen Paranormal Activity 5 The Marked. Mitä ite pidin leffasta, mun mielestä ihan helvetin hyvä, koska toi oli niin erinlainen ku ne muut ja tossa sai nauraakki paris kohtaa. Siin oli meinaa huumoriiki. Leffa ei tosiaan ollu pelkkää kauhua ja voihan se olla että tykkäsin leffasta ihan eri tavalla kun oisin ehkä tykännyt kotisohvalla katottuna. Johtunee ehkä siitä koska toi oli eka kauhu pätkä jonka kävin leffoissa kattomassa. Ääni efektit oli hyvät ja tuli säikähdettyyki oikee kunnolla muutamassa kohassa elokuvaa. Vaimo ei erityisemmin tykännyt tosta Paranormalista, tykännyt muista enemmän. Mut oli toi kattomisen arvonen ja vähä erilaisempi leffateatteri kokemus. :D Ei siitä sen enempää. Pidin tossa viime viikon  väliviikkona ja eilen vaihdoin salia. Aloin käymään tossa tikkurilan EasyFitillä, ihan ok salilta vaikutti. Mutta on tuolki puutteita laitteista niinku Evo Fitnessilläki.
Alotin nyt bulkkaamisenkin taas ja Dorianin Hevy Duty ohjelman. Jos vaikka bulkilla kulkis paremmin toi treeniohjelma. Paino ei oo noussu eikä laskenu. Pysyny suht samana, kitkutellu 99-100kg välillä. Pääsin just duunista ja köröttelemässä salille päin. Tänää ois selkä päivä. 
Mutta mä meen tästä ny reenailee, palaillaan. 
Hyvää tiistai päivää kaikille. :D