sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Klara Vappen! Hyvää Vappua!


Moro!

Kirjotan lyhyesti ja ytimekkäästi.
Kaikilla on nyt varmasti hyvä boogi ja meno jalka vibaa.
Jotkut jopa potevat paraikaa darraa. 😆
Lukekaa jos kiinnostaa ja jos silmät eivät mene solmuun tai päätä särje liikaa.😂😂😂
Itse otin perjantaina vähä meno juomaa, ihan kotosalla vaan. 
Lauantai aamuna näin sitten broidia.

Tarkotus oli mennä lataamaan kummallekin salikortit Fitness24seveniin mutta eihän se ollut auki, vaikka piti olla salin avajaiset. Tultii kai sit väärään aikaan tai jotain tai sit ne oli pidetty jo edellisenä päivänä, koska salilla näytti olevan poruukkaa reenaamassa. Näin ulkoa päin vilaukselta mitä me nyt sitä salia tona päivänä sit nähtiin, niin kummatkin meistä tokas, että aivan paska sali.
Tonne me ei kyl hommata salikortteja.
Joten päätettiin, että kyllä me se salikortti otetaan broidillekin tohon Power Fitille ja mä lataan sit lisää aikaa omalle kortilleni.
On toi Power Fit vaan tällä hetkellä se yks parhaimmista vantaan saleista.
Jos siellä sitte alottais sen projektinki, mikä meillä broidin kans on ollut suunnitteilla jo jonkin aikaa ja videoidakin se pitäis. Täytyy kysyä vaan omistajilta luvat tohon videoimiseen.





Eilen käytiin siinä samalla reissulla broidin kanssa tyyppaamassa kauppakeskus Dixiin tullut uus Burger King ja todettiin, että tällä hetkellä vantaan parhaimmat burgerit saa sieltä.
Aivan älyttömän hyvää. Kuvattiin siinä pieni muotoinen Heebotv jaksoki ja matskua löytyy myös mun uudelta vlog jaksoltakin, älkää missään tapauksessa unohtako katsoa, thänks.😊

Gymit nyt jäi tältä viikonlopulta. Vähän ketuttaa kyllä. Mutta kerkeehän sitä ens viikolla ottamaan ne menetetytkin reenit takas. 
Meikäläinen lähtee tästä nyt suihkuun ja sen jälkeen vois tekasta yhen Red Light juoman ja alkaa väsäämään tortilloita.😉

Tosta video niille jotka eivät vielä tiedä mikä on Red Light juoma.😁


Oikein mukavaa, hauskaa ja railakasta vappua kaikille.🍸🍹🍷 Käyttäytykäähän asiallisesti ja pitäkää hauskaa.😉  
Palaillaan taas. 😊

Tähän loppuun teille se lupaamani uus Vlog jakso #32: