sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Välillä kyllä pistää vituttamaan ihmisten kommentit ulkonäöstä


 


Hellou!

Päivän aihe:

ULKONÄÖN MOLLAUS




Käykö teille usein niin että joku tulee kommentoimaan, hyi vittu sä oot läski, laiha, liian laiha...yms. jne?

Mulle käy aika useinkin ja se pistää kummasti vituttamaan...
Tai kuulette usein kommenttia kato nyt totakin, "hyi vittu mikä läski," kato "onks toi joku vammanen", miks se kävelee tollee ja puhuu oudosti. Tai hei kato nyt tota "miks toi pukeutuu tollasii rääsyihin"...? Jne.

Noi kommentit pistää useinkin suuresti vituttamaan.
Miks ihmisen ei vaan voi antaa olla sellanen milä se on. Jokainen tekee oman valintansa ja kaikkea ei tarvitse sanoa ääneen...

NIIN TUOMO! KAIKKEA EI TARVISE SANOA ÄÄNEEN.

Joo mikä mäkään olen sanomaan, kun usein kommentoin vaimon ulkonäköä. Mikä voikaan olla pahempi vaimon korville, kun se että oma mies kommentoi toisen ulkonäköä. Tiedän. Vaimoni on  todella vittumaista kuulla mun suusta usein ne negatiiviset kommentit sen ulkonäköä kohtaan.

Mutta harvemmin mä ketään muita kommentoin. Mitä mä myös usein teininä tein. Mikä vituttaa mua suunnattoman paljon, sekä se että olen vaimoni ulkonäköä kommentoinut negatiiviseen sävyyn useaan otteeseen.
Vaimoa kohtaa on todellakin vielä parantamisen varaa.

Tänä päivänä jos vaimoa ei nyt oteta laskuihin mukaan, niin ainut oikeastaan mitä tänä päivänä kommentoin, niin on sellaiset ihmiset jotka oikeasti on todella vittumaisia ja ärsyttäviä ja sellaiset jotka jäävät paikallee tuijottamaan, vaikka se olisikin positiivista tuijotusta.
Toi tuijottaminen jos jokin on todella ärsyttävää. Lapset nyt vielä ymmärtää mutta aikuisia ei.
Kyllä niitäkin joskus.

Mutta laitetaas tää teksti pikku hiljaa purkkiin. 
Vikat skriivaukset vielä...

Antakaa ihmisten olla sellasia millaisia ne ovat ja miettikää oletteko itsekkään kovin täydellisiä jos alatte muita negatiiviseen sävyyn kommentoimaan tai haukkumaan. Me jokainen olemme erinlaisia, joko lapsia, teinejä, pieniä, suuria, kireitä, laihoja, mustia, keltasia, valkosia, lesboja, homoja, vanhoja, nuoria, liikuntakyvyttömiä tai muuten sairastamme jotain. 

Älkää syrjikö se on typerää.
Mitä enemmän haukutte muita, niin keräätte vaan negatiivista paskaa itseenne ja pian se koituu teidän kohtaloksi, esim. HUONOON KARMAAN...

Eli muistakaa ennen kun kommentoitte.
Thats it!
Palaillaan taas.



(Teksiä muokattu, tekstikohdasta me jokainen olemme erinlaisia, johon lisätty; lesboja ja homoja).