perjantai 16. joulukuuta 2016

Reenijutskaa ja muuta


Hellou everybody!

Tuntuu kun peilii tsiidaa, niin sitä ei huomaa mitään muutosta kropassa. Fiilikset on sellaset just et samanlainen Möykky mä olen vieläkin. Mutta sitten kun kuvia alkaa kattomaan, niin sitä huomaa kirjaimellisesti sen todellisen muutoksen. Toki kameran linssikin aina vähän valehtelee ja suurentaa.
Painossani ei ole kirjaimellisesti tapahtunut mitään muutosta. Aamupaino on pyöriny siinä
110 kilossa. Puntilla oon käyny sen 3:sti, max 4:sti viikkoon ja koko kroppa läpi joka reenissä,
Nytkin sitä pitäis mennä salille, eikä oikeen nappaa. Tällä viikolla oon käyny vast 2 jumppaa tekemässä ja huomenna ois vika mahdollisuus, pitkiin aikoihin, kun sitä meikäläisellä umpeutuu aika salikortista. Saas nähä millon sitä seuraavaks pääsee puntille. Sitä joutuu tyytyy vähäks aikaa tai tiedä kuinka pitkäks aikaa, niin hima reeneihin ja crossfit-rataan. Jep jep.

Vaikka salikorttiaika umpeutuukin ja vituttaakin, eikä siihen ole mahdollisuutta nyt ladata lisää aikaa, niin voin sanoa että olen iloinen ja voin olla ylpeä itsestäni.
No mistäs mä nyt sit voin olla iloinen ja ylpeä?
Siitä että tänään sain lopullisesti aikaiseksi tehtyä tädilleni koko paketin valmiiksi.
Nimittäin tein tätsylleni safka+reeniohjelman ja sain siitä pientä tienistiäkin taskunpohjalle.
Sitä voi sanoa nyt kirjaimellisesti, että tätini oli mun ensimmäinen ruokaohjelmasta+reeniohjelmasta maksava asiakas. 😃
Alukshan en suostunut ottamaan maksua vastaan, kunnes täti vaatimalla vaati ja sano että meneehän sullakin noiden tekemisessä omaa aikaas, jonka jälkeen suostuin lopulta.

Että tsillein. Mä lähen tästä keittelemään kahvia, jos sitä vaikka vähän piristyis ja jaksais lähtee sinne salille. Ja ihanaa taas kävellen...
Ei kyllä yhtään nappais.😠

Palaillaan taas. 😊
Oikein mukavaa ja leppoisaa viikonloppua kaikille.