Jalka on nyt kondiksessa ja reenit jatkuu taas 2 viikon tauon jälkeen. Eilen kävin salilla tekemässä rinnan ja hauberit.
Alotin tossa Dorian Yatesin 6 viikon Blood And Guts treeniohjelman, periaatteessa Heavy Duty mutta jotkut liikkeet on vähän erinlaisempia. Tää on muutenkin ehkä vähän parempi kun perinteinen Heavy Duty, vaikka viekin aikaa enemmän.
Tässä on paneuduttu siihen että loukkaantumisen riski olisi minimaalisempi.
Tässä on nimittäin lämmittely ennen itse treeniä.
Esim. ensimmäisessä treenissä,
Rinta ja hauikset.
Ennen treenin alottamista, tehdään 10min
cardio.
Se ja sama teetkö sen kuntopyörällä vaiko crosstrainerilla, kunhan teet sen.
Sen jälkeen lämmitellään ennen penkkiä kiertäjänkalvosimet käsipainolla 2x12.
Tämän jälkeen siirrytään itse penkkiin.
Perinteisessä Heavy dutyssa oo mitään cardiota, ennen kovaa sarjaa tehdään 2 lämmittely sarjaa.
Onhan tässäkin sama periaate kun Heavy Dutyssa, että tehdään
1x10-12 / 1x10 / 1x6-8.
Vika kova sarja tehdään fealureen asti niinkun Heavy Dutyssakin.
Lisään tähän ton Dorianin Yatesin Blood And Guts reeniohjelman nettisivun:
Tuolta näkee ohje video clipit
treeniohjelmasta että reenaat oikein ja tuolta saa myös tulostettua itse Blood And Guts treeniohjelman.
Bulkki kulkenu suht hyvin ja alkaa olee loppusuoralla.
2 viikkoa vielä jäljellä ja sitte alotan dieetin.
Puntarilla en oo käyny vähään aikaan.
Tän hetkisestä painosta ei oo hajuukaan.
2 viikkoa syön nyt Muscle Challenge 2013 Bullin ja Hulkin 4500kcal ruokaohjelmalla.
Vähä jotain vaihtelevuutta.
Paitsi että itellä eroo toi ohjelma jonkin verran, kaloreita taitaa olla vähän enemmän.
Varamaa hipoo tossa 5000kcal:ssa.
Tähän loppuun lisään vähä kuvia, kun tuli tossa pääsiäisenä, viime lauantaina vähän väsättyä paahtopaistia, perunoilla ja kasviksilla.
Tulihan siinä vähän naukkailtua viiniäkin ja meni muutama olut.
Tässä parhaillaan kokkaillaan.
Välillä vähä nojaillaan. :D
Vihannekset ruskistuu.
Perunatkin tulilla.
Paisti uunissa lämpeemässä.
Kyl hyvä tää digitaali lihamittari.
Luultii ekaks et saadaa odottaa pitkään et paisti on valmis.
Vasemmal puolella näkyy paistin sisälämpö ja oikealla puolella, lämpö jota vasemman puoleisen luvun kuuluu näyttää kun paisti on valmis.
Sitte avataan punkku Don Mendo Espanjalaista viiniä, jääkaappiin kylmettymään ja hengittämään. :D
Ja näin se aukeaa. :D
Tällaiseksi katettiin pöytä vaimon kanssa.
Ennen safkaa.
Ja ruoan kanssa näytti tältä.
Tän näkönen oli valmis setti.
Eiku lihan kimppuun. :D
Ruoka oli iha jees. Liha ois saanut olla vähän kypsempää. 70 asteisena veikkaan että ois ollu parempi.
Mutta oli hyvää, yksinhän mä ton melkee ton koko 1kg köntin söin, pari päivän aikana.
Ei menny ihan putkee toikaan ilta eka meinasin tulehtua lihaan.
Oisin tukehtunutkin jos vaimo ei ois ennättänyt paikalle.
Safkasin siinä itsekseni ruokaa lisää kun vaimo meni käymään wc:ssä.
Otin vähän turhan ison lihan kimpaleen suuhun enkä pureskellut sitä kunnolla, vaan yritin nielasta lihaa väkisin alas. Eipä se sitten ihan putkeen menny, liha jäin kurkkuun kiinni eikä suostunu mennä
kurkusta alas eikä yökkimällä tulla ylös.
Vaimo sattu just tulemaan vessasta ja kuuli kun yökin, huus säikähtäneenä ootko kunnossa, kunnes huomas etten ollut kunnossa. Vaimo tämäytti kunnolla selkään ja lihan valahti kurkusta alas.
Vaimokaan ollu aluks varma et yökinkö mä vai meinaanko tulehtua, meinaa usein yökin jos rahka on esim. hapanta tai oo. safkannu itteni överi täyteen.
Tulihan sitä sitte loppuillasta tyypattuu Flamingon uus Flamingo Nightclub.
Sen jälkee mentyy viel jatkoille.
Olokin oli sen mukanen pari päivää.
Mut täytyy kyllä myöntää että hauskaakin oli.
Pistetään tähän vielä Dorianin Yatesin Blood And Guts treenileffasta videon linkki:
Ei meinaa onnistunu videoklipin lisääminen.
Tällaista tällä kertaa.
Seuraavaan kertaan taas.
Hyvää keskiviikkoa kaikille blogin lukijoille. :)