sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Vaihteluu!!! BooMM!

Morjens!


Sovittii tos frendin kans et alettais joka perjantai reenaa kimpassa. Viime perdenä oli kyl sellaset käsijumpat et huh huh. :D
Meikä veti reenit, ekas reenisetissä meni jo kädet aivan tukkoon. Mitäs me tehtii 3 eri liikettä haubereille ja 4 oikkareille. Kädet oli kyl niin järkyttävässä pumpissa että.
Nyt ens perjataina on kamun vuoro vetää reenit, sillon ois selkäpäivä.
Näin alkuun sovittiin et tehää kimppareenit kerta viikkoon. Katotaa et miten reenit alkaa luistaa. Mut eiköhän ne ala, ekoist reeneistä meinaa jäin jo hemmetin hyvä fiilis.

Mitäs muuta....
Täl viikol ei oo oikee jaksanu kirjotella tänne blogii mitää. Niinku ei kyl viime viikollakaan.
Pahottelut siitä.
Reenamassakaan ei oo jaksanu käydä. Nyt tulee neljännet reenit täytee tän viikon osalta.
Kirjottelen blogii täs just paraikaa salin kahvipöydän ääressä ja koht meen pumppaa selkää. Päätin pitää tänää tuplapäivän. Päivällä kävin reenaamassa jalat ja nyt ois sitte selän vuoro.
Syy tähän miks ei oo oikee jaksanu kirjotella, eikä niin kovaa reenatakkaan, johtunee ressistä joka on painanu mieltä jo pidemmän aikaa.
En oo tänne aikasemmin mitää maininnu täs jutus jonka nyt kerron, mut kyl sen reenikirjotuksistakin voinu päätellä ja muutenki, ainakin jotkut.
Oon ollu täs jo pidemmän aikaa työttömänä ja mieltä painanu mitä sitä alkais tekee. Opiskelu on ollu täs päällimäisenä suunnitelmana.
Mut saa nähä kuseeko sekin nyt.
Hakupapereita en oo viel laittanu vetämään. Mut koht puolii ois tarkotus, pitää eka selvittää vaa pari juttuu ton opiskelumestan osalta. Vielä en kerro minkä alan hakupaperit laitan vetämään. Kerron vasta sitte kun oon hakenu jos nyt onnistuu. 
Sit järkkärikortti olis tarkotus hommata, mutta siihenkään en ole vielä saanut mahdollisuutta.
Oman ammattini hommia en kyl enää aijo tehä mulle riittää 8 vuotta siltä alalta.
Respectii niille jotka jaksaa painaa varastohommia.

Ei muuta kun tulevaisuutta kohti
Uudet tuulet puhaltamaan.

Nyt on kyl ihan pakko mennä reenaa.
The Möykky kiittää kuittaa ja kumartaa. :D