perjantai 2. tammikuuta 2015

Kebabia ja valkosipulikermaperunoita!

Iltaa yötä, ihan sama! :D

Väsäsin tossa ihan ite valkosipulikermaperunoita.
Ja näiden kanssa kärvensin kebablastuja.

Meitsin valkosipulikermaperunoiden ohje:

Noin 3,5kg yleisperunoita

12-15 pientä valkosipulinkynttä

2tl suolaa

2tl rouhittua mustapippuria

3 purkkia 2dl 15% ruokakermaa


Valmistus:

Voitele iso uunivuoka.
Kuori noin. 3,5kg yleisperunoita.
Lohkoa perunat uunivuokaan.
Levitä lohkottuja perunoita vuoan pohjalle, puserra
tai pilko 4-5 valkosipulinkynttä, ripottele
vähän suolaa ja pippurimaustetta.
Tee näin kerroksittain, 3 kerrosta.
Kaada ruokakermat perunoiden päälle.
Tämän jälkeen uuniin, keskitasolle 175 asteeseen noin. 2 tuntia. 
Kääntele perunoita välillä.

Perunoiden kanssa pakaste kebablastuja,
Korv Göransia pari 400g pussia.

Valmistus:
Paista kababeja pannulla 5 minuuttia. 
Tota kauemin ei kannatta paistaa, tulee meinaa muuten hapankorppuja. :D


Kebabille viel pirkan laktoositon kebabkastike.
 

Tää pirkan kastike on ihan jees, saman makunen ja edullisempi kun Korv Göransin kebabkastike. Mikä viel parasta kun tää on laktoositon.

Kebabin ja perunoiden kanssa viel jotain vihanneksia esim. Kurkkua ja tomaattia.
Ja eikun syömään.


Nam.

Tän safkan jälkee tuli heti isompi olo. :D
Kasvaa kasvaa. :D