lauantai 18. tammikuuta 2014

Aivan liian pimeää vois tulla jo kesä

Iltaa.


Vois pikkasen nopeemmin lähestyy toi kesä kun ei oikee jaksa tehä mitään tähän talvisaikaan. Heti ku alkaa hämärtyy ni fiilikset lopahtaa mutta jos jotain positiivista niin nyt on parina päivänä vasta hämärtynyt klo.17 jälkeen. Muutenkin kesä on mukavempi voi ottaa rennosti eikä tarttee miettii kuinka lämpimästi pukee vaatetta päälle. Ylipäätään muutenkin on pirteempi fiilis ja jaksaa tehä asiota ennemmän. Viime kesä oli vähän hanurista eikä niin vähääkään kun sillon tuli bulkattua niin odotti koko ajan että viilenis. En ymmärrä muutenkaan mikä päähän pisto mulle tuli bulkata kesällä. Meikäläinen hikoili sillon ku pieni possu. Jos vaikka tänä kesänä ois parempi kesä. En kyl enää ikinä bulkkaa kesällä. Talvelle se on tarkotettu. Joop tänää piti mennä leffaan mut jotenki ei vaan jaksanu. Ois ollu tarkotus mennä vaimon kanssa ziigaamaan Paranormal Activity 5: The Marked, mut joo jos joku toinen viikonloppu. Aika hyvin noi leffatkin pyörii tuol elokuvissa, pitkälle monta viikkoa. Tän illan aikana kattonut yhden jakson mun ja vaimon lempisarjasta Supernarural.


Sarja palas välitauolta ja tällä viikolla tuli uusi jakso 9 kauden 10 jakso jonka katsoin vaimon kanssa. 
Loppu illan olenkin katsonut toista lempi sarjaa Sons Of Anarchya.


Sonsista oon koht kattonut 5 kauden loppuun ja pääsen alottamaan 6 kauden. :D
Kun olen tämän kyseisen sarjan suuri ystävä niin oli pakko tilaa 
Jax Teller Reaper Crew lätsä.


Ja vielä lisä mausteeks pipo talven kunniaks kun tää talvi on niin mukavaa vuodenaikaa. :D


Ei ollu ees pahan hintaset 33€ jenkeistä posteineen päivineen. Niin olivat ainakin verottaneet multa ja loppulaskussakin luki että sisältää ilmaisen toimituksen.
Saa nähä pakettia noutaessa postista mainitaanko muitakin kuluja.
Kun tilasin näitä niin kyseisellä sivustolla josta tilasin nämä niin luki että ilmainen kuljetus usa sisällä. Voi olla aika hiljasta toi ilmainen toimitus suomeen. Saap nähä. 

Tällaista tänään.
Hyvää viikonloppua kaikille. :)