keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Täähän viikko on alkanu tosi mainiosti. No ei todellakaan!


Morjensta taas.
Viimeinkin sain tän Sos Of Anarchy Jax Tellerin lätsän. 
Joo ei oo viikko alkanu mitenkään parhaimman mukaan.
Ekaks maanantaina revähti salilla vatsasta vissiinkin lihas paskaks ja sen päälle vielä flunssa. Ei hyvin mee ei. Se on heti kun alkaa reenaa kovempaa ni tulee kipeeks. Lääkärikään ei osannut ihan täydellä varmuudella sanoa että onko tuolta vatsasta revahtänyt joku lihas, vai onko vanhan leikkausarven alle muodostunut tyrä. Kun kävin lääkärillä ja se oli tunnustellut vatsan seudun sanoi vaan että ei sielä mahdollisesti ole mitään tyrää, vaan se voi olla että vanha tähystysarpi vaivaa tai sen lähettyviltä on revennyt lihasta tai sitten vatsasta on muuten revähtänyt lihasta. Lääkäri kumminkin laittoi varmuudella kirurgille lähetteen että menen sen arvioitavaksi ton leikkaus arven takia. Jos sielä nyt onkin jotain muuta. Meinaan arpi vaivannu monta vuotta, koko ajan pientä särkyä ollut. Ennen kun sitten tapahtui toi hirveä vatsakipu. Siihen voi mennä aikaa että pääsen käymään kirurgilla, jään odottamaan postista saapuvaan kirjettä kirurgin vastaanotolle.
Se ois nyt taas vaihteeks taukoo salista noin. 2vko, en saa nostaa mitään painavaa. Sairaslomaan on nyt loppuviikko. Särkyyn otan buranaa ja panadolia ja vatsan seudulle levitän parin tunnin välein ice poweria. Toi ice poweri on jeesinyt hyvin tohon vatsakipuun ja laskenut turvotusta jonka loukkaantuminen aiheutti. Toivon kyl et toi ois vaan joku lihas revähdys. Miten toi loukkaantuminen sitte tapahtui, ni se meni näin:
Tein Dorian Yatesin selkätreeniä ihan normaalisti niinkun aina ennen.
Vuorossa oli mave ja lämmittelysarjoja 1x10 ja mun lämmittely oli 1x10 182,5kg. Sen jälkee kova 1x8 jonka otin en tosta hirveesti isommilla painoilla koska totutellut selkää pitkästä aikaa normi maveen ni 1x8 192,5kg. Jonka jälkee vatsa kramppas ja turpos ja meinasin tipahtaa polvilteen, menin huilimaan hetkeksi salilla tuolille ja siitä noustessa en meinannut saada oikaistua itseäni suoraksi. Saliltakin pois kävely oli hankalaa. Että semmosta, kyllä ottaa päähän. Noista parista jutusta tuli vielä mieleen kun mulla kramppas ja turpos toi maha niin siitä lääkäri sanoi että ylensä kun tulee lihas rikkouma niin se turpoo. Tostakin voi jo melkeen päätellä että sielä on menny jokin rikki. Onhan toi ollu pikkasen puuduksissakin ja kosketus arka kipujen lisäksi. Se ois taas taukoa salista että voi ärsyttä, justku treenit alkanu kulkemaan hyvin ja sarjapainot lähtenyt kunnolla nousuun. Tilasin kokeiluun pari purkkia Mass.fi uusia aminoitakin jotka oli tarjouksessa.

Noo eipä noitakaan pääse kokeilemaan nyt ja ihan turha alottaa niiden syömistä. Vasta sitte ku pääsee pumppaamaan taas rautaa. 
Mutta mä taidan tästä lähtee ottaa särkkäriin ja juomaan teetä ja lepäämään kattomaan Suomi-Venäjä lätkämatsia.

Katellaan taas. Hyvää loppupäivää kaikille.