perjantai 10. maaliskuuta 2017

Negatiivisestä Positiivariksi




Hei!

Tuntuuko sinusta usein siltä että kaikki ei mene aivan putkeen, kaikki ottaa päähän, ärsyttää ja tekee mieli vaan huutaa...?

Jos vastasit yhteenkään näistä väittämistä kyllä, niin olet kääntänyt mielentaajuutesi negatiiviselle taajuudelle.
Mutta ei hätää. Hätä ei ole tämän näköinen.
Olen nimittäin itsekin vatvonut samalla taajuudella ja vetänyt oravan pyörää mieleni kanssa.
Nyt mitä minä suosittelen sinulle, joka on todella terapeuttista ja auttaa. Varsinkin  jos haluat tämän kaiken kiukun hellittävän mitä pikimmiten, edes vähäsen....



Mene kauppaan, kauppaan josta tiedät että siellä on hyvä kirja valikoima tai mene vaikka suoraa päätä kirjakauppaan, heti kun pääset. Jos se ei onnistu nyt eikä siihen ole aikaa, niin tee se myöhemmin mutta pikimmiten, esim. jos olet töissä, niin heti työpäivän päätyttyä, jos et ole töissä ja nyt valitat jo mielessäsi "ei mulla ole rahaa mihinkään kirjaan laittaa"!
Niin hätä ei ole tämän näköinen.
Nimittäin kirjasto on keksitty. 😊

Mutta oma olisi toki parempi, koska tarpeen tullen voit kaivaa sen aina esille, kun tiedät että omistat sellaisen ja apu löytyy läheltä, vaikka olisitkin sen jo lukenut, niin ei väliä.
Siitä löytää vastauksen monesti arjen ongelmiin huolii ja stressiin.

No mistäs kirjaa mä nyt sit tässä oikeen hehkutan ja ylistän?

Ei niinkään kirjaa vaan kirjoja.
Nimittäin Ronda Byrnen kirjoja.
Tässä lyhyesti Byrnestä, kuka hän on ja millainen kirjailija, niille jotka eivät häntä tiedä:



Rhonda Byrne on australialainen kirjailija ja tv-tuottaja, joka tuli tunnetuksi elokuvasta The Secret ja samannimisestä kirjasta (suom. Salaisuus). Idean elokuvaan Byrne sai luettuaan erään vanhan kirjan siitä, miten maailmankaikkeudessa asiat tapahtuvat. Hän halusi ihmisten ympäri maailmaa saavan tietää, miten elämässä voi onnistua. Hän teki aiheesta ensin elokuvan ja sen pohjalta kirjan, jota on myyty 19 miljoonaa kappaletta ja varmasti jo jopa enemmänkin. Elokuvan suosioon vaikutti oleellisesti sen näkyminen Oprah Winfreyn ohjelmassa vuonna 2007. Byrne kirjoitti Salaisuudelle jatkoteoksen Voima vuonna 2011, Voiman jälkeen kirjoja on tullut vielä Taikavoima 2013, Sankari 2014 ja uusin Salaisuus Muutti Elämäni 2016.


Rondan kirjat ovat todella todella terapeuttisia ja niistä löytyy moneen vaivaankin.
Itse sain juuri eilen luetuksi Salaisuuden loppuun.
Voiman luin viimevuonna.
Molemmat kirjat löytyvät kotoo.
Äidiltäni lainasin nyt tässä hiljattain Taikavoiman koska oli malttamaton, että olisin saanut hommatuksi oman.
Salaisuudesta ja Voimasta vielä sen verran, että Salaisuus on ehdottomasti parempi mutta on voimakin ihan hyvä. Järjestyksellähän ei ole väliä, luetko kumman ekaksi. Itse suosittelisin Voimaa ja sen jälkeen Salaisuus. Noita kirjoja kun ei voi oikeen verrata, kummassakin todella hyviä elämän ohjeita.
Pidin Voimaa todella hyvänä kirjana vaikka alkuunsa sitä aurinko kirjaksi haukuinkin. Mulla meinaan melkeempä joka kerta, kun kirjan avasin tuntui siltä kun aurinko olisin paistanut suoraan silmiin ja esim. lukiessani kirjasta aukeaman minusta tuntui aivan siltä kuin lämmin ja positiivinen energia olisi virrannut lövitseni ja olin kuin yhtä aurinko, suoraan sanottuna iloa riemua ja positiivisuutta täynnä, vaikka tämä nyt hullulta kuulostaakin, niin totosta totta se oli. Siksi kutsuin Voimaa Aurinkokirjaksi.

Nyt vaan mars mars kipinkopin kauppaa tai kirjastoo, hyvän kirjan perään. 😊

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille. 😊