perjantai 13. helmikuuta 2015

Legs Day

Moirens! 

Etureiskojen ojennus
32kg 30 toistoilla sinne 68kg 9kg korotuksella.
Sit jatkuu...
77kg 20 toistoilla sinne pakan loppuun asti 91kg 5kg korotuksilla.
86kg kohdalla en saanu tehtyä putkeen kun 13 toistoa ja loput toistot sitte rest-pausella 3, 4 kunnes saavutin 20.
Sama 91kg kohdalla, putkee tehtyjä toistoja 12 ja viimiset 8 toistoa rest-pausena.

Täst sitten siirryin jalkaprässiin.
Jossa aloitin 60kg ja tein 30 toistoilla ja 60kg korotuksilla sinne 300kg asti. Eikä tarvinnut edes tehdä rest-pauseilla.
Oli valehtelematta joka sarjalla 30 levot.

Tämän jälkeen siirryin hackkilaitteelle.
Jossa tein 70kg 2x15 
110kg 2x10.
110kg tokalla sarjalla sain putkeen tehtyjä toistoja 5 loput joudun tekemään rest-pausena 3, 2 kunnes saavutin 10.

Tämän jälkeen siirryin heilurihackkiin.
Jossa tein 30kg 1x15 
45kg 1x10
60kg 1x7

Sit oli pohkeitten vuoro.
Smithissä seisten
50kg  1x20
70kg  1x15
90kg  1x12
110kg 1x15

Viimeisenä jaloille, pohkeet istuen.
25kg lämmittely 1x20 
jonka jälkeen latasin telineeseen painoo sen verran millä oletin että jaksan tehdä 3 sarjaa 20 sek levoilla. Niin monta toistoo kun jaksan.
75kg tein 3 sarjaa.
Eka 1x15
20sek lepo
Toka 1x10
20sek lepo
Kolmas 1x7



Ja sit solkkuu grillaantuu. :)


Solkussa viel lankkuvatsat, staattiset pidot 6x30sek 15sek välilevoilla.

Se reeni oli siinä.
Täytyy sanoo et sai kyl hyvän tuntuman reisille.
Mut jalat ei vaan oo kipeet. 
Onneks ei joudu kävelee portaista. 
Meinaa se ottais salee reiskoihin.

Ei muuta kun hyvät viikonloput kaikille blogin lukijoille. :)





Jauheliha uunipasta

Moi!

Tuli väsättyy tos eilen oikee kunnon bulkki ruoka, jauheliha uunipastaa. Viikko sitte tehtii vaimon kanssa tonnikala uunipastaa. Kyl toi jauheliha ton tonnarin voitti. :) Tein viel eilen normaalia isomman satsin. 

Resepti

Tarvittavat ainekset:

2x 500g torino täysjyväpasta cappelli
2x 600g naudan jauhelihaa 10%
300g pakastesipulia
3x pirkka chili tomaattimurskaa 390g
2x 2,5dl crea kolme juustoa ruokakermaa
2dl ruokakerma 15%
2x 150g polar 15% juustoraastetta

Valmistus:
Ota suht iso uunivuoka voitele se.
Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen
keskitasolle.
Keitä pasta, ei täysin kypsäksi.
Ruskista jauheliha ja mausta se.
Kuullota sipuli pannulla runsaassa öljyssä.

Kun pasta on keitetty ja jauheliha ruskistettu ja sipuli kuullotettu.
Jaa pasta, jauheliha ja sipulit kahteen isoon kulhoo.
Kun olet jakanut nämä kulhoihin,
kaada joukkoon ainekset, tomaattimurskat ja ruokakermat.



Jonka jälkeen sekoita ainekset hyvin keskenään.

Kun olet tämän tehnyt niin kippaa pasta uunivuokaan ja levitä se tasaiseksi.


Lopuksi juustoraaste pinnalle.



Ja eikun uuniin. :)

Paistoaika.
175 asteessa tunti.

Thällanen siitä tuli.


Tän kanssa viel hyvä, perus salaatti.
Salaattii, kurkkuu, tomaattii ja paprikaa

Vola.


Pasta ravintoarvo 100g kohden.

Ravintoarvo                                  100g:

Energiaa:                3191kJ / 770 kcal
Rasvaa:                                   35 g
joista tyydyttynyttä rasvaa        13 g
Hiilihydraatit:                            73 g
joista sokereita                          6 g
Proteiini:                                  51 g
Suola:                                    1,2 g

Itellä tost safkasta tuli vähän kuivahkoo kun ei ollut tarpeellisia aineksia riittävästi. 
Tomaattimurskaa ei ollu ku kaks purkkii ja kolme juustoa ruokakermaa yks purkki.
Mut onneks ketchuppi pelasti tilanteen. :)