Tuli väsättyy tos eilen oikee kunnon bulkki ruoka, jauheliha uunipastaa. Viikko sitte tehtii vaimon kanssa tonnikala uunipastaa. Kyl toi jauheliha ton tonnarin voitti. :) Tein viel eilen normaalia isomman satsin.
Resepti
Tarvittavat ainekset:
2x 500g torino täysjyväpasta cappelli
2x 600g naudan jauhelihaa 10%
300g pakastesipulia
3x pirkka chili tomaattimurskaa 390g
2x 2,5dl crea kolme juustoa ruokakermaa
2dl ruokakerma 15%
2x 150g polar 15% juustoraastetta
Valmistus:
Ota suht iso uunivuoka voitele se.
Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen
keskitasolle.
Keitä pasta, ei täysin kypsäksi.
Ruskista jauheliha ja mausta se.
Kuullota sipuli pannulla runsaassa öljyssä.
Kun pasta on keitetty ja jauheliha ruskistettu ja sipuli kuullotettu.
Jaa pasta, jauheliha ja sipulit kahteen isoon kulhoo.
Kun olet jakanut nämä kulhoihin,
kaada joukkoon ainekset, tomaattimurskat ja ruokakermat.
Jonka jälkeen sekoita ainekset hyvin keskenään.
Kun olet tämän tehnyt niin kippaa pasta uunivuokaan ja levitä se tasaiseksi.
Lopuksi juustoraaste pinnalle.
Ja eikun uuniin. :)
Paistoaika.
175 asteessa tunti.
Thällanen siitä tuli.
Tän kanssa viel hyvä, perus salaatti.
Salaattii, kurkkuu, tomaattii ja paprikaa
Vola.
Pasta ravintoarvo 100g kohden.
Ravintoarvo 100g:
Energiaa: 3191kJ / 770 kcal
Rasvaa: 35 g
joista tyydyttynyttä rasvaa 13 g
Hiilihydraatit: 73 g
joista sokereita 6 g
Proteiini: 51 g
Suola: 1,2 g
Itellä tost safkasta tuli vähän kuivahkoo kun ei ollut tarpeellisia aineksia riittävästi.
Tomaattimurskaa ei ollu ku kaks purkkii ja kolme juustoa ruokakermaa yks purkki.
Mut onneks ketchuppi pelasti tilanteen. :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti